onsdag 25 januari 2012

Broarne

Titta in på denna sida http://www.broarne.se/butik/ dom har super fina saker :) Speciellt till att göra bakningen roligare med fina bakredskap.

tisdag 24 januari 2012

Pizzamuffins

http://www.hemmetsjournal.se/Mat/recept/?RecipeID=937 Kolla in detta recept på pizzamuffins, jag gjorde som vanligt inte som det stod utan tog 2 dl cremefraiche i degen iställe för gräddfilt, rågsikt istället för grahmsmjöl och mjölk i stället för gräddfil i fyllningen. Sen tog jag bort bacon och tillsatte lite spenat istället. Så att min vegetarian till man skulle kunna äta dem :) 

måndag 16 januari 2012

Ekologiskt

Ja jag vet att förra inlägget också handlade om ekologiskt. Men denna gång så handlar det om kläder. Hoppas att ni såg dokumentär utifrån igår på svt annars se det ! http://svt.se/2.149961/1.2674383/modets_offer
Jag har väl brytt mig lite granna om ekologiskt, inte köra för mycket bil när man kan gå/cykla, försöka handla lite ekologisk mat, källsortera osv. Men jag och ni kan göra så mycket mer! Om ni tittar på dokumentär utifrån modets offrer så kommer ni förstå vad jag menar.

Ska här ge er lite länkar jag hittat som är helt klart läs värda.
Jag skulle kunna skriva så mycket mer, men jag låter länkarna tala för sig.

söndag 1 januari 2012