söndag 29 maj 2011

Muffins med florsocker glasyr

Bakade muffins  för nån dag sen. Både stora muffins och så invigde jag min muffins form i silikon som ger lite mindre muffins :) Tror att man måste grädde muffinsen i silikon formen lite längre för mina blev lite kletiga så när jag tog ur dem ur formen blev de lite halv trasiga.

De stora med glasyr av florsocker, vatten blandat med lila livsmedelsfärg och till sist lite viol essens. Som garnering  kanderade violer.

De mindre har också glasyr och vatten  blandat med livsmedelsfärg. Men med turkos blå och grön livsmedelsfärg. Och lite fint strössel som garnering.

Smeten till muffinsen är från Leila Lindholms bok a piece of cake. Det receptet hittar du här: http://www.thean.se/2011/05/vaniljmuffins-med-viol-frosting.html
Men för en gångs skull så hade jag citron i ,som det står i original receptet, å vad gott det blev!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar